Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 250 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș

Ceai organic indian

Atestat pentru virtutile sale terapeutice de peste 5000 ani, TULSI (cunoscut de asemenea si ca Holy Basil sau busuioc sfant indian) este considerat una dintre cele mai sacre plante din India.
In India de azi, Tulsi este inca in mod traditional cultivata in oale de lut in casa sau gradina fiecarei familii, iar frunzele sunt folosite pentru a face un ceai delicios si racoritor, cu minunate beneficii pentru sanatate.
Tulsi a calatorit spre vest de-a lungul anticelor rute comerciale din Orient spre Europa, a devenit cunoscut la crestini ca "sacru" sau "Holy Basil" asa cum o reflecta si numele sau latin - Ocimum Sanctum.

In hinduism, Tulsi este vazut ca o zeita in forma unei plante care a fost inzestrata cu extraordinare puteri spirituale si vindecatoare. Potrivit legendelor, nici o cantitate de aur nu putea cantari mai greu decat puterea Krishnei, insa o singura frunza de Tulsi pusa cu dragoste si devotament reusea sa incline balanta.

Cercetarile moderne clasifica Tulsi drept o planta adaptogena. Plantele adaptogene s-au dovedit a sprijini sistemul imunitar natural al corpului in timp ce ajuta la ameliorarea starilor negative ale organismului si reduc stresul. Plantele adaptogene au fost folosite in medicina traditionala Indiana (Ayurveda) si in cea chinezeasca de mii de ani, pentru promovarea si mentinerea starii de bine. Multe plante adaptogene au fost mentionate de fitoterapeuti drept plante ce sustin procesul de intinerire, tonifica si refac organismul.

 

Pagina: 1 2

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 2
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png

Doresc să primesc newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile.

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel