Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, din 18 mai magazinele noastre revin la programul normal, pe care îl puteți găsi afișat pe site-ul nostru la secțiunea Magazine.
Magazinul de la Jolie Ville Galleria va avea program normal din data de 15 mai.

Pentru sănătatea noastră a tuturor este preferabil să încercați să plătiți și în continuare cu cardul sau prin transfer bancar.
Vă rugăm păstrați distanța față de ceilalți clienți și măsurile de igienă și de protecție recomandate.
Vă urăm sănătate și vă așteptăm cu drag!

-->

Brandy și lichior de Jerez

Acum mai bine de un secol, în 1887, casa Sanchez Romate Hnos a pus bazele primului lor brandy, Solera. Calitatea uimitoare a produsului a convins familia, care îl crease pentru propriul consum, să se gîndească și la varianta comercializării lui. Astfel a luat naştere renumitul brandy „Cardenal Mendoza", numit după Pedro Gonzalez de Mendoza (1428- 1495), fiul marchizului de Santillana, confident al perechii regale catolice Isabelle şi Ferdinand. Acesta a jucat un rol important şi în descoperirea Americii şi în recuperarea Spaniei în bătălia de la Granada. Înainte de îmbuteliere, „Cardenal Mendoza" este supus procesului tradiţional de producere şi învechire impus de reguli, care este verificat strict de către Consiliul Regulator al Brandy-ului de Jerez pentru a primi denumirea specifică de „Brandy de Jerez".

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel