Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei
0 produse - 0 lei Coș


Cremă de fistic

În stoc
39
lei / 190g.

O cremă absolut delicioasă din ciocolată albă de cea mai bună calitate cu fistic de Bronte, ce poate fi consumată ca atare, dar și la torturi, prăjituri etc.
Produs cu certificare D.O.P. și mândrie a Siciliei, fisticul de Bronte se caracterizează, datorită terenului pe care este cultivat, ce constă prepondrent din lavă (Bronte este o mică localitate aflată la poalele vulcanului Etna), printr-o mare bogaţie de vitamine, la care se adaugă un semnificativ conţinut de fier, fosfor, magneziu, potasiu, calciu, zinc, cupru, zaharuri (glucoză) și săruri minerale. Graţie gama-tocoferolului din vitamina E, fisticul verde de Bronte s-a demonstrat a fi un bun protector cardio-vascular. În plus, conţinutul foarte mare de grăsimi mononesaturate favorizează scăderea colesterolului rău din sânge. Fisticul de Bronte este benefic, de asemenea, şi în cazul bolnavilor de diabet de tip 2, arteroscleroză, precum şi al bolnavilor ce suferă de unele tipuri de demenţă, inclusiv Alzheimer; este folosit, de asemenea, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor în vârstă sau a celor suferinzi de boli cronice.
Datorită terenului foarte accidentat, fructele sunt culese exclusiv manual, fără ca ele să intre în contact cu solul. Recoltarea fisticului se face o singură dată la doi ani.
Fisticul de Bronte se comercializează doar în varianta sa crudă, decojit sau nu. În cazul în care fisticul este decojit, pieliţa ce îmbracă miezul seminţei poate fi îndepărtată.
Folosirea de produse chimice pentru conservare este absolut interzisă.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2017 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel