Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Coffee Lovers 2015

Urmeaza cateva zile cu degustari exceptionale si multe surprize placute pentru iubitorii de cafea, dulciuri, carti si ceai.
Maine, de Sf. Gheorghe si Ziua Internationala a Cartii, avem reducere de 30% la toate cartile si degustare de praline belgiene cu cafea Sf. Elena si Kenya AA Plus (ora 12, in magazinul din Radu Cristian nr. 6 - Piata Rosetti).
Incepand de maine si pana duminica, va asteptam la standul 38 din pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO, la COFFEE LOVERS EVENT 2015 - a patra editie a Salonului International al Cafelei.
Evenimentul este singurul eveniment de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS Campionatul National de Barista, competitiile organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista de la Gothenburg Suedia in perioada 16-18 Iunie 2015 (Brewers Cup, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Roasting Championship, Cup Tasters Championship).

Intrarea este libera, iar programul zilnic este 10-18.
http://www.delicateseflorescu.ro/ro/evenimente/

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel