Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Degustare de cafea Roxelana la Târgul București Mallipsitor, Mall Vitan

Duminică 22 septembrie 2013, în cadrul Târgului București Mallipsitor de la Mall Vitan, a avut loc o degustare de cafea Roxelana.
Cu numele său turcesc de Hȕrrem, Roxelana, cea care a introdus la Înalta Poartă obiceiul de a bea cafea, poate fi admirată şi în al doilea sezon al serialului Suleyman Magnificul. Povestea Roxelanei reinterpretată în zilele noastre a făcut să curgă multă cerneală, s-au scris multe cărţi ce au devenit rapid bestseller-uri, iar tinerii designeri au găsit în splendidele costume ale serialului un izvor de inspiraţie ce a revoluţionat moda ultimilor câţiva ani.
Mult înainte de apariţia serialului, Gheorghe Florescu a adus prin această cafea un omagiu acestei femei unice, atât de legate de istoria cafelei turceşti şi armeneşti.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel