Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Festivalul Ceaiului si al Cafelei, ediția a cincea

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei, Tea&Coffee Festival, a avut loc în Capitală, între 14 și 20 octombrie a.c.

Evenimentul s-a desfăşurat pe parcursul a șapte zile, printr-o serie de manifestări artistice și culinare, în ceainării şi cafenele bucureştene, dar a cuprins și o expoziție de ceai, cafea delicatese și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), care a avut loc între 18 și 20 octombrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr.18).

TEA&COFFEE Festival promovează consumul de ceai şi cafea, punând accent pe tradiţiile şi ritualurile servirii lor. Pe parcursul celor șapte zile, festivalul a adus în prim plan elemente culturale şi gastronomice din ţările cu tradiţie în cultivarea și producţia de ceai și cafea precum și în prepararea şi prezentare unor băuturi pe baza acestora.

Printre manifestările dintre 14 și 20 octombrie, a.c., s-au numărat: spectacole de teatru, concerte, demonstrații și workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei practicate în: India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie și Japonia.

În ultimele trei zile ale Tea&Coffee Festival (18-20 octombrie), în centrul Capitalei, la Sala Dalles, a avut loc Expoziția De Ceai, Cafea, Delicatese si Accesorii, care s-a bucurat de un real succes in rândul vizitatorilor.

 

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel