Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, din 18 mai magazinele noastre revin la programul normal, pe care îl puteți găsi afișat pe site-ul nostru la secțiunea Magazine.
Magazinul de la Jolie Ville Galleria va avea program normal din data de 15 mai.

Pentru sănătatea noastră a tuturor este preferabil să încercați să plătiți și în continuare cu cardul sau prin transfer bancar.
Vă rugăm păstrați distanța față de ceilalți clienți și măsurile de igienă și de protecție recomandate.
Vă urăm sănătate și vă așteptăm cu drag!

-->

Lansare și degustare de cafea Avedis Carabelaian Divin

Sâmbătă 22 iunie, la cafeneaua noastră de la Diverta Băneasa Shopping City a avut loc una dintre cele mai plăcute și mai emoționante întîlniri între Gheorghe Florescu, Anton Carabelaian, fiul mentorului său armean, venit de la New York, și iubitorii cafelei de calitate.
În aroma unică a celui mai nou melanj al său, Avedis Carabelaian Divin, creat din trei cafele rare combinate într-o rețetă originală, în care acestea fuzionează perfect, preț de mai bine de două ore s-au depănat poveștile cafelei armenești, povești despre arta prăjirii și melanjării sortimentelor de cafea pentru crearea unor gusturi irezistible, sută la sută naturale, povești mai vechi dar încă dureroase despre genocidul armean din 1915, ca și istorii mai noi, despre Occident, viața în Manhattan, diferențe între civilizația balcanică și cea nord-americană. Toate acestea fără a uita nici o clipă de cafeaua care a însoțit în permanență dorința de libertate și performanțele gîndirii umane.
Cei prezenți au asistat la cîteva momente cu totul speciale, pe care nu le vor uita curînd.

 

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel