Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Noaptea Institutelor Culturale 2012

Noaptea Institutelor Culturale, unul dintre cele mai populare evenimente culturale bucureştene, a ajuns pe 22 iunie 2012 la cea de-a șasea ediţie. Începând din 2009, Noaptea Institutelor Culturale s-a derulat sub egida EUNIC.

Noaptea Institutelor Culturale 2012 a însemnat proiecții de filme, expoziții de fotografie, concerte de chitară, pian și jazz, dar și fado, flamenco sau electro, infuzii de cultură pop, workshopuri de caligrafie, modelare de sticlă și origami, boardgames, sport (baschet, hochei, tir cu arcul, triatlon cultural) dansuri, lansări de carte și, bineînțeles, specialități culinare din diferite țări de la gulaș la paella, macarons, delicatese portugheze și porții generoase de tortilla de scurtmetraje.

În 2012, Noaptea Institutelor Culturale a fost organizată de 14 centre şi institute culturale membre EUNIC: British Council, Centrul Ceh, Institutul Balassi - Centrul Cultural al Ungariei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Institutul Camões/Ambasada Portugaliei, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Goethe-Institut, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso", Institutul Polonez, Centrul Cultural și de Informare al Ucrainei și Centrul Cultural Turc „Yunus Emre".

Noaptea Institutelor Culturale a devenit în timp unul dintre cele mai vizibile şi apreciate evenimente din Bucureşti, prin numărul de centre si institute culturale participante, număr de evenimente şi număr de participanţi.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel