Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Dragi clienți, în perioada 30 iulie-21 august magazinul nostru din incinta Librăriei Mihai Eminescu va fi închis.

Din 22 august programul revine la normal, luni-vineri 10.00-18.00.

Vă așteptăm cu drag în celelalte două magazine ale noastre din București (str. Radu Cristian nr. 6 și Jolie Ville Galleria).

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a

Intre 30 mai si 3 iunie, Delicatese Florescu a participat la cea de-a XIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfășurată în noul pavilion B2, mult mai generos decât cel din anii trecuți, de la Romexpo, cu cele mai bune cafele din lume, noutăți literare cu 20% reducere și multe dintre produsele sale reprezentative.
Ediția din acest an a târgului, al cărei Invitat de Onoare a fost Statele Unite ale Americii, a dedicat un spațiu exclusiv evenimentelor pentru cei mici și a înregistrat 150 de expozanți, care au propus celor zeci de mii de vizitatori peste un milion de cărți.
Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București. Pentru al treilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel