Delicatese Florescu
În perioada următoare, toate magazinele noastre au program normal.
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Ofertă specială

Dragi clienți, începând de astăzi avem o ofertă specială, valabilă exclusiv online, pentru aceia dintre dumneavoastră care iubiți cafeaua espresso și obișnuiți să beți mai mult de o cafea pe zi. Allez-y espresso, rețeta noastră specială, pe care am continuat să o îmbunătățim vreme de 10 ani, este o cafea 100% arabica, extrem de cremoasă, cu note de alune și caramel, aciditate delicată și un gust bogat și savuros. De acum, o puteți comanda online, ambalată la 500 g., cu discount 20%. Cafeaua este boabe, proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a

Intre 30 mai si 3 iunie, Delicatese Florescu a participat la cea de-a XIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfășurată în noul pavilion B2, mult mai generos decât cel din anii trecuți, de la Romexpo, cu cele mai bune cafele din lume, noutăți literare cu 20% reducere și multe dintre produsele sale reprezentative.
Ediția din acest an a târgului, al cărei Invitat de Onoare a fost Statele Unite ale Americii, a dedicat un spațiu exclusiv evenimentelor pentru cei mici și a înregistrat 150 de expozanți, care au propus celor zeci de mii de vizitatori peste un milion de cărți.
Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București. Pentru al treilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel