Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, din 18 mai magazinele noastre revin la programul normal, pe care îl puteți găsi afișat pe site-ul nostru la secțiunea Magazine.
Magazinul de la Jolie Ville Galleria va avea program normal din data de 15 mai.

Pentru sănătatea noastră a tuturor este preferabil să încercați să plătiți și în continuare cu cardul sau prin transfer bancar.
Vă rugăm păstrați distanța față de ceilalți clienți și măsurile de igienă și de protecție recomandate.
Vă urăm sănătate și vă așteptăm cu drag!

-->

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a

Intre 30 mai si 3 iunie, Delicatese Florescu a participat la cea de-a XIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfășurată în noul pavilion B2, mult mai generos decât cel din anii trecuți, de la Romexpo, cu cele mai bune cafele din lume, noutăți literare cu 20% reducere și multe dintre produsele sale reprezentative.
Ediția din acest an a târgului, al cărei Invitat de Onoare a fost Statele Unite ale Americii, a dedicat un spațiu exclusiv evenimentelor pentru cei mici și a înregistrat 150 de expozanți, care au propus celor zeci de mii de vizitatori peste un milion de cărți.
Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din București. Pentru al treilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel