Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Șuetă pe bicicletă

Sambata, 21 martie, la ora 10, va asteptam la centrul Aviatorilor, alaturi de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, la Sueta pe Bicicleta. Evenimentul va marca deschiderea oficiala a noului sezon I Velo 2015, cel mai important proiect de bike-sharing din Romania.
Cu siguranta, va sunt cunoscute atat bicicletele galbene din parcuri, cat si evenimentele care au adunat mii de participanti, precum Unica Summer Bike Fiesta, Skirt Bike, BikeFest, Ziele Suediei Creative si multe altele.

Si cum iesirile intre prieteni sunt cele mai frumoase si asteptate, ne-am pregatit cu cafea aburinda (Allez-y! Espresso), dulciuri minunate cu biciclete, de laBrioserim.ro, cu povesti despre planurile asociatiei Asociatiei Green Revolution din acest an, tombola cu premii oferite de Fabulous Baskets si alte surprize. Iar toate acestea, alaturi de oameni frumosi si pe un fundal cu muzica buna marca Biciclop.


Soarele primavaratic vine si el cu energie buna, multa culoare, flori parfumate, si, bineinteles, bicicletele I Velo.

Va asteptam in numar cat mai mare la prima plimbare pe bicicleta din acest an.

Lansarea va avea loc la centrul de inchireri I Velo pozitionat la intrarea in Parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle). In cadrul evenimentului, intr-o atmosfera cit mai placuta, cu sesiuni de fotografii, muzica buna, celor prezenti le vor fi oferite baloane, flori, gustari, cafea si suveniruri. De asemenea, va fi organizat un tur ciclist, pe traseul: Bdul Nicoale Prezan - Arcul de Triumf - Bdul Kisellef - Arhitect Ion Mincu, marcand astfel deschiderea noului sezon de pedalat.

Si daca nu ai o bicicleta a ta, fii fara grija, vei primi din partea organizatorilor una galbena si naravasa, in limita stocului disponibil.

Asadar prieteni, va asteptam la Sueta pe Bicicleta sa dam de stire Bucurestiului ca e liber la pedalat si ca bicicletele I Velo au revenit in trafic si sunt mai simpatice si energice ca niciodata.

Raspanditi vestea, sa ne bucuram in numar cat mai mare de prima plimbare din an - Sueta pe bicicleta.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel