Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Târgul Cadourilor de Crăciun (Sala Dalles, București)

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles își deschide porțile din 28 noiembrie pentru cea de-a douăzecea ediție cu aceeași magie cu care își învăluie vizitatorii în fiecare an, cu un program zilnic de la ora 10 la ora 20 și cu intrare liberă!
Anul acesta, Delicatese Florescu vine la Târgul de Crăciun cu foarte multe surprize (noi cafele rare, 100% arabica, ceaiuri organice Tulsi, dulciuri și vinuri bio Franța și Italia, ciocolată belgiană făcută în România de o familie de ciocolatieri belgieni pasionați, multe dulciuri raw-vegan, specialități siciliene (inclusiv sortimente inedite de panettone la prețuri extraordinare), delicatese grecești (ulei de măsline extra-virgin Mânăstirea Sf. Treime, Creta, dulcețuri, bomboane de ciocolată cu și fără zahăr, cu fructe întregi), conserve de ton preparate după rețete tradiționale din zona strâmtorii Gibraltar, trufe de pădure, multe sortimente de bomboane Heindl (Austria), ciocolată artizanală, băuturi rafinate, noutăți literare și muzicale cu reduceri și surprize de sezon.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel