Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, pe 1 și 8 iunie magazinele noastre din str. Radu Cristian nr. 6 și din incinta Librăriei Mihai Eminescu vor fi închise. Magazinul de la JolieVille Galleria va fi deschis și va avea program normal, 9.30-21.00. Vă așteptăm cu drag!

-->

Târgul Cadourilor de Crăciun

În perioada 29 noiembrie-23 decembrie, te așteptăm la Sala Dalles, la Târgul Cadourilor de Crăciun.

Nu uita să-ţi notezi în agendă data de 29 noiembrie ziua în care Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun. Ca de fiecare dată te aşteptăm cu o gamă bogată de daruri dar şi cu o mulţime de surprize.
Te-ai săturat să cumperi mereu aceleaşi cadouri? Te uiţi în calendar şi vezi că se apropie luna decembrie şi nu-ti găseşti inspiraţia pentru lista de cadouri de sărbători? Ni se întâmplă tuturor! Dar ce bine că există locul care le cuprinde pe toate, locul unde îţi poţi da frâu liber ideilor pentru a-i face fericiţi pe toti cei dragi! Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles este şi anul acesta centrul magic al cumpărăturilor de sărbători.
Cui nu i-ar plăcea să savureze o cafea fină, să guste delicioasa ciocolată belgiană, trufe şi praline proaspete create după cele mai fine reţete şi cu cele mai bune ingrediente franţuzeşti? Ceaiurile calde cu aromă de rom, marţipan, scorţişoară sau portocala vă vor dezmorţi după gerul de afară.
Ornamente de Crăciun, decoraţiuni şi accesorii pentru „masa de Crăciun", casă şi grădină sunt doar câteva dintre categoriile de produse care vă aşteaptă şi anul acesta la târg. Artiştii bijuteriilor au creat câteva modele unice care cu siguranţă vor încânta privirea ageră a femeilor în căutare de bijuterii inedite.
Dacă sunteţi nişte împătimiţi ai produselor cosmetice bio, v-am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.
Pentru cei mici, Moş Nicolae dar şi Moş Crăciun au anunţat că vor veni cu sacul plin de dulciuri, turtă dulce, cozonaci aburind şi prăjituri de sezon. Aroma, gustul şi dragostea cu care au fost pregătite, îi vor învălui pe copii şi le vor face irezistibile.

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles este deschis în perioada 29 noiembrie - 23 decembrie, cu program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00.
Intrarea este gratuită!
Pentru detalii:
http://www.dallesrevolution.ro/

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel