Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 250 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2017

Între 22 și 26 noiembrie 2017 vă așteptăm și la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, la standul nr. 324, nivel. 7.70, etajul al doilea (în stânga intrării principale).

Ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură are loc în Pavilionul Central Romexpo.
Evenimentul este organizat de Radio România.

Invitatul de onoare al ediţiei cu numărul 24 este UNIUNEA EUROPEANĂ, prezentă la târg cu un stand generos şi cu un program de evenimente bogat şi variat, adresat deopotrivă profesioniştilor din industria de editare şi publicului larg,de toate vârstele.

Preşedintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS 2017 va fi binecunoscutul dramaturg şi jurnalist Matei Vişniec.

Organizat de Radio România - singurul post de radio din lume care şi-a asumat acest rol - Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg. Cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii, din România, are  un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.
Târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă târg de carte de carte şi cafenea literară, GAUDEAMUS propune în acest an un maraton de peste 800 de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă.

Palmares
· 1.787.000 de vizitatori · 9.386 de evenimente editoriale şi profesionale · 6.200 de expozanţi - palmaresul pe scurt înregistrat în cei peste 20 de ani în care Târgul Internaţional GAUDEAMUS a fost în topul evenimentelor culturale din ţara noastră.

Standul Uniunii Europene la GAUDEAMUS 2017 vă invită "Acasă, în Europa", şi vă provoacă să vă aplecaţi asupra ideii de echilibru între muncă şi viaţă personală. 
Aflat în imediata apropiere a intrării în Pavilionul central (pe nivelul 4.50, în partea stângă), prezenţa Europei la Gaudeamus marchează mai multe momente aniversare: 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, 30 de ani de la lansarea programului Erasmus şi 10 ani de la aderarea României.
Seria de ateliere şi dezbateri va atinge subiecte variate: întâlniri cu autori români premiaţi în Europa, lansare de carte, arta de a atinge echilibrul între muncă şi viaţă privată, care sunt meseriile cărţii, ce înseamnă şi cum se exersează scrierea creativă, 2018 - Anul european al patrimoniului cultural, programul Erasmus şi voluntariatul, Planul de investiţii al Uniunii Europene şi importanţa unei alimentaţii sănătoase şi variate. Copiii vor avea un loc doar al lor, unde se vor întâlni cu Micul Prinţ şi vor avea prilejul să cunoască Europa prin intermediul jocului şi al imaginaţiei. Trei expoziţii vor sta la dispoziţia publicului: „Cărţile memoriei" - o expoziţie dedicată păstrării cunoaşterii şi a memoriei prin cărţi din teracotă şi porţelan, "Moştenirea Tratatelor de la Roma pentru Europa de astăzi" -  evoluţia Uniunii Europene din 1957 până astăzi şi "Micul Prinţ" - o expoziţie de traduceri, în peste 30 de limbi, a unei cărţi-simbol pentru copii mai mari şi mai mici. 
La standul UE cititorii sunt aşteptaţi într-un colţ liniştit, unde pot citi în tihnă, ca acasă, sau pot călători în Europa, prin intermediul Realităţii Virtuale şi al fotografiilor cu fundal de vacanţă. La atelierele "Sărbătoarea gustului" sunt invitaţi la demonstraţii culinare şi degustări.

Programul de vizitare a târgului este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 2
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png

Doresc să primesc newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile.

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel