Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 250 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș

Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură 2014

Delicatese Florescu a fost și în acest an prezentă la marele eveniment cultural al sfirsitului de an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură 2014. 

Ediţia cu numărul 21 a Târgului a avut loc în perioada 19 - 23 noiembrie a.c., în Pavilionul Central Romexpo. 
 Invitatul de onoare al ediţiei 2014 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură a fost Federaţia Rusă.
 Partener privilegiat GAUDEAMUS 2014 a fost GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România, iar Preşedintele de onoare al ediţiei a fost domnul Benoît Rutten, preşedinte GADIF. 
 
Cel mai important eveniment cultural de tip expoziţional din România. organizat de Radio România - singurul post de radio din lume care şi-a asumat acest rol - Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg. Cu grijă pregătit şi cu nerăbdare aşteptat, cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii, din România, are un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an. 
Târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.
Momentul de vârf al anului editorial şi cultural în România
În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă expoziţie de carte şi cafenea literară, Târgul propune un maraton de peste 600 de evenimente culturale la fiecare ediţie, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă a întâlnirii cu lumea vie a culturii tipărite.
GAUDEAMUS - spaţiu al dialogului intercultural 
Un adevărat incubator de idei şi proiecte culturale, Târgul îşi deschide anual porţile expozanţilor şi vizitatorilor din străinătate, oferind cadrul ideal de întâlnire între personalităţile străine invitate la Târg şi public, dar şi între specialiştii din industria cărţii, autori, editori, traducători, ilustratori de carte, agenţi şi critici literari.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 2
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png

Doresc să primesc newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile.

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel