Delicatese Florescu
În perioada următoare, toate magazinele noastre au program normal.
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Ofertă specială

Dragi clienți, începând de astăzi avem o ofertă specială, valabilă exclusiv online, pentru aceia dintre dumneavoastră care iubiți cafeaua espresso și obișnuiți să beți mai mult de o cafea pe zi. Allez-y espresso, rețeta noastră specială, pe care am continuat să o îmbunătățim vreme de 10 ani, este o cafea 100% arabica, extrem de cremoasă, cu note de alune și caramel, aciditate delicată și un gust bogat și savuros. De acum, o puteți comanda online, ambalată la 500 g., cu discount 20%. Cafeaua este boabe, proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.Fetească neagră (sec, 2011)

În stoc
44
lei

14,5% alcool.

Cules cu atenţie numai de pe parcele selecţionate, strugurele este vinificat în cramele din Ceptura, unde se îmbină metodele moderne cu tradiţia învechirii vinurilor în butoaie noi de stejar.

Privilegiind întotdeauna fineţea si complexitatea, vinurile din gama Terra Romana, vinuri exclusive produse în cantităţi limitate, unele din ele numerotate, vor dovedi "L`excellence du Terroir Roumain".

Anul 2011, un an cald dar bogat în precipitații, cu o toamnă perfectă pentru coacerea strugurilor, a dat această Fetească de o culoare profundă, dar care exprimă perfect caracteristica de soi prin arome de prune uscate, fructe negre de pădure și piper. Potențial de învechire de minim 7 ani.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel