Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș


Gin englezesc Fifty pounds

În stoc
180
lei / 700ml.

La scurt timp după ce William al Oraniei a interzis importul de alcool in Anglia prin legea cunoscută drept The Gin Act din 1736, o familie de distileri independenți din Londra a inventat o rețetă originală de gin, căruia i-au spus Fifty Pounds, ca o ironie la adresa taxei pe alcool. Este un gin caracterizat printr-o aromă și o finețe ieșite din comun.
Rețeta a rămas ascunsă vreme de generații, până când descendenții acestor distileri pionieri au salvat-o de la uitare si i-au redescoperit calitățile extraordinare.
Datorită producerii acestui gin superior prin metode tradiționale speciale, producția sa este una limitată, fiecare lot având doar o mie de sticle.
În procesul de distilare, se reține din distilat doar "inima" acestuia, chiar în punctul în care conținutul de gust și alcool sunt optime. Apoi alcoolul astfel obținut este filtrat de trei ori, practic eliminându-se aproape total impuritățile și obținându-se finețea maximă.
Ginul astfel obținut are un conținut de alcool de 43,5 %, concentrația ideală pentru a fi băut fie ca atare, cu apă tonică, sau într-un martini sec.
Plantele utilizate pentru crearea acestui gin, provenind de pe patru continente, au fost atent selectate de expertul botanist, iar printre ele se numără: boabe de ienupăr, semințe de coriandru, grăuntele paradisului, cimbru, coajă rasă de lămâie și de portocală, lemn dulce și rădăcină de angelică. Acest melanj oferă ginului Fifty Pounds o bogăție extraordinară de nuanțe, în care gustul tipic amintind de aroma de pin și tentele exotice se întâlnesc cu nuanțe picante, citrice, ușor piperate, cu urme subtile de lavandă, mentă, lemn și accente ușor amărui, cu o consistență deopotrivă delicată și rustică.

 

43,5% alc.

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2017 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel