Delicatese Florescu
În perioada următoare, toate magazinele noastre au program normal.
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Ofertă specială

Dragi clienți, începând de astăzi avem o ofertă specială, valabilă exclusiv online, pentru aceia dintre dumneavoastră care iubiți cafeaua espresso și obișnuiți să beți mai mult de o cafea pe zi. Allez-y espresso, rețeta noastră specială, pe care am continuat să o îmbunătățim vreme de 10 ani, este o cafea 100% arabica, extrem de cremoasă, cu note de alune și caramel, aciditate delicată și un gust bogat și savuros. De acum, o puteți comanda online, ambalată la 500 g., cu discount 20%. Cafeaua este boabe, proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.Lichior Cardenal Mendoza Angelus

În stoc
195
lei / 700ml.

Mai blând și mai catifelat decât brandy-ul Cardenal Mendoza, cu o notă dulceag-citrică și picantă persistentă. Ingredientele utilizate pentru macerare, ulterior procesului tipic de învechire al brandy-ului Cardenal Mendoza, în butoaie de stejar în care a stat la învechire sherry-ul Pedro Jimenez, sunt sută la sută naturale.
Fiind un lichior extrem de aromat, se recomandă consumul ca atare, dar poate fi utilizat și ca bază pentru cocteiluri (de preferință, fără cola sau băuturi acidulate pe baza de portocale).

Ingrediente: Brandy de Jerez (Cardenal Mendoza, 15 ani), portocale amare de Sevilla, lămâie de Valencia, nucșoară și cuișoare.

40% alcool.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel