Delicatese Florescu
În perioada următoare, toate magazinele noastre au program normal.
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Ofertă specială

Dragi clienți, începând de astăzi avem o ofertă specială, valabilă exclusiv online, pentru aceia dintre dumneavoastră care iubiți cafeaua espresso și obișnuiți să beți mai mult de o cafea pe zi. Allez-y espresso, rețeta noastră specială, pe care am continuat să o îmbunătățim vreme de 10 ani, este o cafea 100% arabica, extrem de cremoasă, cu note de alune și caramel, aciditate delicată și un gust bogat și savuros. De acum, o puteți comanda online, ambalată la 500 g., cu discount 20%. Cafeaua este boabe, proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.Ulei de măsline extra-virgin BIO Mânăstirea Sfânta Treime (Creta), 500 ml.

În stoc
41
lei / 500ml.

Câştigător al Concursului BIOL - Bari, Italia - Cel Mai Bun Ulei Extravirgin din Agricultura Organică.

Uleiul produs de Mănăstirea Sfânta Treime de la poalele Lanţului Muntos Stavrou este un ulei extravirgin de calitate, premiat la nivel internaţional.

Livada de măslini este atent îngrijită de călugării de la Sfânta Mănastire, iar măslinele din care este produs uleiul sunt riguros selecţionate pentru a da naştere celui mai de preţ "bun" al mănăstirii.

Cu o tradiţie din vremurile dominaţiei veneţiene asupra Cretei, Mănăstirea Sfânta Treime a dăinuit în timp prin curajul, dăruirea şi credinţa călugărilor săi.

Păstrând tradiţia străveche a cretanilor de obţinere a uleiului extravirgin de măsline, tradiţie îmbinată cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, Mănăstirea Sfânta Treime obţine în prezent unul dintre cele mai bune uleiuri extravirgine de măsline din lume.

Călugării de la Mănăstirea Sfânta Treime cultivă pământul cu dragoste şi recunoştinţă pentru tot ce le oferă. În acest fel, produsele obţinute nu sunt doar 100% naturale şi de înaltă calitate, ci au şi proprietăţi terapeutice.

Gustul excepţional al uleiului de măsline extravirgin îl transformă în ingredientul ideal pentru salate, pentru prepararea mâncărurilor precum și ca element de bază în prepararea produselor de întreținere corporală.

Aciditate: 0,6%.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel