Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, din 18 mai magazinele noastre revin la programul normal, pe care îl puteți găsi afișat pe site-ul nostru la secțiunea Magazine.
Magazinul de la Jolie Ville Galleria va avea program normal din data de 15 mai.

Pentru sănătatea noastră a tuturor este preferabil să încercați să plătiți și în continuare cu cardul sau prin transfer bancar.
Vă rugăm păstrați distanța față de ceilalți clienți și măsurile de igienă și de protecție recomandate.
Vă urăm sănătate și vă așteptăm cu drag!

--> 

Ulei de măsline extra-virgin Mânăstirea Sfânta Treime (Creta), 5 l. STOC LIMITAT

În stoc
270
lei / 5l.

Uleiul produs de Mănăstirea Sfânta Treime de la poalele Lanţului Muntos Stavrou este un ulei extravirgin de calitate, premiat la nivel internaţional.

Livada de măslini este atent îngrijită de călugării de la Sfânta Mănastire, iar măslinele din care este produs uleiul sunt riguros selecţionate pentru a da naştere celui mai de preţ "bun" al mănăstirii.

Cu o tradiţie din vremurile dominaţiei veneţiene asupra Cretei, Mănăstirea Sfânta Treime a dăinuit în timp prin curajul, dăruirea şi credinţa călugărilor săi.

Păstrând tradiţia străveche a cretanilor de obţinere a uleiului extravirgin de măsline, tradiţie îmbinată cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, Mănăstirea Sfânta Treime obţine în prezent unul dintre cele mai bune uleiuri extravirgine de măsline din lume.

Călugării de la Mănăstirea Sfânta Treime cultivă pământul cu dragoste şi recunoştinţă pentru tot ce le oferă. În acest fel, produsele obţinute nu sunt doar 100% naturale şi de înaltă calitate, ci au şi proprietăţi terapeutice.

Gustul excepţional al uleiului de măsline extravirgin îl transformă în ingredientul ideal pentru salate, pentru prepararea mâncărurilor, precum și ca element de bază în prepararea produselor de întreținere corporală.

Aciditate: 0,5%.

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel