Delicatese Florescu
În perioada următoare, toate magazinele noastre au program normal.
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Ofertă specială

Dragi clienți, începând de astăzi avem o ofertă specială, valabilă exclusiv online, pentru aceia dintre dumneavoastră care iubiți cafeaua espresso și obișnuiți să beți mai mult de o cafea pe zi. Allez-y espresso, rețeta noastră specială, pe care am continuat să o îmbunătățim vreme de 10 ani, este o cafea 100% arabica, extrem de cremoasă, cu note de alune și caramel, aciditate delicată și un gust bogat și savuros. De acum, o puteți comanda online, ambalată la 500 g., cu discount 20%. Cafeaua este boabe, proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.

Vinuri Sherry

Vinul Sherry este un tip de vin produs aproape exclusiv din soiul de struguri Palomino Fino. Cele mai renumite vinuri Sherry şi recunoscute pe plan mondial se produc în regiunea din sudul Spaniei denumită „triunghiul vinului de Xeres", format din trei oraşe : Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria şi Sanlucar de Barrameda.
Există doua mari categorii de vin Sherry - Fino si Oloroso. Linia de desparţire a celor două tipuri este trasată în mare parte de tipul de drojdie care creşte spontan pe suprafaţa vinului Sherry Fino când este în butoi, formând astfel un strat protector împotriva oxidării. Această protecţie le păstrează aroma de fructe aproape intactă, iar drojdia adaugă buchetului arome felurite. Acele vinuri care nu dezvoltă acest strat protector de drojdie aparţin familiei Oloroso, ele devin mature în contact cu aerul. Vinurile din familia Oloroso sunt mai închise la culoare, mai bogate, mai mature, datorită procesului de oxidare.

Pagina: 1 2

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel