Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș
×

Anunț important

Dragi clienți, din 18 mai magazinele noastre revin la programul normal, pe care îl puteți găsi afișat pe site-ul nostru la secțiunea Magazine.
Magazinul de la Jolie Ville Galleria va avea program normal din data de 15 mai.

Pentru sănătatea noastră a tuturor este preferabil să încercați să plătiți și în continuare cu cardul sau prin transfer bancar.
Vă rugăm păstrați distanța față de ceilalți clienți și măsurile de igienă și de protecție recomandate.
Vă urăm sănătate și vă așteptăm cu drag!

-->

Vinuri Sherry

Vinul Sherry este un tip de vin produs aproape exclusiv din soiul de struguri Palomino Fino. Cele mai renumite vinuri Sherry şi recunoscute pe plan mondial se produc în regiunea din sudul Spaniei denumită „triunghiul vinului de Xeres", format din trei oraşe : Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria şi Sanlucar de Barrameda.
Există doua mari categorii de vin Sherry - Fino si Oloroso. Linia de desparţire a celor două tipuri este trasată în mare parte de tipul de drojdie care creşte spontan pe suprafaţa vinului Sherry Fino când este în butoi, formând astfel un strat protector împotriva oxidării. Această protecţie le păstrează aroma de fructe aproape intactă, iar drojdia adaugă buchetului arome felurite. Acele vinuri care nu dezvoltă acest strat protector de drojdie aparţin familiei Oloroso, ele devin mature în contact cu aerul. Vinurile din familia Oloroso sunt mai închise la culoare, mai bogate, mai mature, datorită procesului de oxidare.

Pagina: 1 2

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel