Delicatese Florescu
Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei doar în România.
We only deliver in Romania.
0 produse - 0 lei Coș

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a site-ului delicateseflorescu.ro

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Site-ul nostru este destinat atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice și vom colecta anumite date cu caracter personal.
Vă rugăm să citiți cu atenție termenii acestei politici înainte de a accesa site-ul nostru și de a ne trimite orice fel de date cu caracter personal.
Dacă sunteți de acord să continuați navigarea pe acest site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs., în conformitate cu termenii prezentați mai jos.

În plus, vă rugăm să citiți Termenii și condițiile și Politica privind cookie-urile.

Cine suntem noi?

Noi, Delicatese Florescu SRL („DF"), suntem o rețea de magazine de cafea gourmet care reînnoiesc cea mai bună tradiție a vechilor cafegii armeni. Suntem înregistrați sub nr. J40/3584/2010 și CUI: RO 26743173.

Unde ne puteți găsi:

Str. Radu Cristian 6, București, sector 1, București, România
+40 728 228 025 | contact@delicateseflorescu.ro | www.delicateseflorescu.ro

De unde colectăm date despre tine?

În general, datele personale pe care le colectăm vor fi transmise de dvs. direct, prin e-mail, prin intermediul rețelei de social media sau prin intermediul acestui site.
Putem primi date despre dvs. de la persoanele juridice pe care le reprezentați în relația cu Delicatese Florescu, în situația în care ați fost, de exemplu, desemnat ca persoană de contact sau sunteți un reprezentant legal al acesteia.
În toate cazurile în care primim date personale de la o persoană juridică, aceasta are obligația de a vă informa în acest sens.

Cum folosim datele cu caracter personal?

Vă rugăm găsiți mai jos scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, cine are acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

1. Colectăm informații despre dvs. atunci când vă deschideți cont în platforma noastră

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea și returul comenzilor din magazinul online Delicatese Florescu.

Date personale necesare înregistrării un cont în platforma online

nume, prenume, e-mail, telefon, parola și datele de facturare pentru companii sau pentru persoane fizice (adresa)

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul de a a vă facilita accesul la produsele din platforma Delicatese Florescu, de unde veți putea beneficia de discounturile și promoțiile oferite (art. 6/1 / f GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele înregistrate în contul dvs. până când dvs. veți decide să vă închideți contul

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin platforma online delicateseflorescu.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Recomandăm ca la setarea parolelor sa aveți în vedere următoarele caracteristici:

  • Conţin atât majuscule cât şi minuscule (de exemplu a-z şi A-Z).
  • Conţin numere şi caractere speciale (ex. !@#$%^&*()_+=}{: " ?><)
  • Conțin cel puţin șase caractere alfanumerice.
  • Nu sunt un cuvânt în nici o limba, jargon, dialect etc.
  • Nu sunt realizate pe baza informaţiilor personale, nume de familie etc

2. Colectăm informații despre dvs. atunci când cumpărați produse din magazinul nostru online.

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea și returul comenzilor din magazinul online Delicatese Florescu.

Date personale necesare pentru procesarea, livra- rea, returul comenzilor

nume, prenume, e-mail, telefon, parola, datele de facturare pentru companii sau pentru persoane fizice (adresa), adresa de livrare, informații financiare colectate în momentul efectuării plății

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră în vederea executării unui contract electronic încheiat între părți (Art. 6 /1 /b (GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Firme de curierat
  • Procesatorului de plăți online (PayPal)
  • Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul asigurării derulării contractului

Cât timp vom stoca datele

  • Datele înregistrate în contul dumneavoastră din platforma delicateseflorescu.ro vor rămâne accesibile până când dvs. veți decide să vă închideți contul
  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin platforma online delicateseflorescu.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

3. Colectăm informații despre dvs. atunci când comandați telefonic produsele noastre

Folosim aceste informații despre dvs. pentru toate activitățile legate de procesarea, transmiterea, livrarea comenzilor efectuate telefonic la unul dintre magazinele fizice Delicatese Florescu.

Date personale necesare pentru procesarea, livra- rea comenzilor

nume, prenume, e-mail, telefon, datele de facturare pentru companii sau pentru persoane fizice (adresa), adresa de livrare, informații financiare colectate în momentul efectuării plații

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră în vederea executării unui contract electronic încheiat între părți (Art. 6 /1 /b (GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Firme de curierat
  • Procesatorul de plăți online (PayPal)
  • Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul asigurării derulării contractului

Cât timp vom stoca datele

  • Datele înregistrate în momentul efectuării unei comenzi telefonice vor fi păstrate pentru maxim 1 an de la momentul închiderii comenzii (la livrare/ridicare)
  • Datele înscrise în documentele financiar-contabile (ex. facturi, plăți efectuate cu cardul, plăți ramburs etc.) vor fi păstrate în arhivă timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

  • Datele comunicate telefonic vor fi stocate fizic, în arhiva companiei, până la împlinirea termenului de retenție
  • Datele de livrare vor fi stocate pe platformele online ale firmelor de curierat cu care colaborăm și vor fi supuse termenelor de păstrare ale acestora
  • Datele contabile le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

4. Când interacționați cu noi cu noi prin site-ul nostru sau prin conturile noastre de social media

Dacă interacționați cu noi folosind datele de contact din pagina de contact sau interacționați cu noi prin intermediul rețelelor de socializare, vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a vă rezolva solicitarea.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin platforma online delicateseflorescu.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud


5. Comunicările comerciale

Vă putem trimite informații despre produsele noastre și serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații (prin e-mail, pagina de contact sau prin abonarea la newsletter) sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Dacă nu doriți astfel de comunicări comerciale pe adresa de e-mail nominală de la companie, puteți indica o adresă de e-mail generică (de exemplu, office@compania.com) sau ne puteți cere să nu trimitem astfel de informații.

Date personale

Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR)
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării.

Cât timp vom stoca datele

  • Nu vom păstra comunicațiile mai vechi de 1 ani de la de la ultima interacțiune.
  • În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea
  • În cazul prelucrărilor realizate în interes legitim atunci când dvs. sunteți deja clientul nostru, vom continua să prelucrăm datele dvs. timp de 3 ani de la ultima dvs. comandă

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin platforma online delicateseflorescu.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.

Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Important:

În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la delicateseflorescu.ro tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul "Dezabonare" (ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către contact@delicateseflorescu.ro) și veți fi automat dezabonat de la respectivele comunicări.

6. Facilitarea unei navigari ușoare și plăcute pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP). Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de cookie-uri disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune

Legalitatea prelucrării

  • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR)
  • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6/1 / a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Google, YouTube
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

Vezi tabelul de mai jos

Unde sunt stocate datele

Datele sunt stocate pe serverele situate în Uniunea Europeană.

(ex. servere Google - Irlanda pentru cookie-uri terțe)

Ce cookie-uri folosim?

Cookie Descriere Durată Tip

PHPSESSID

Acest cookie este nativ pentru aplicațiile PHP. Cookie-ul este utilizat pentru stocarea și identificarea ID-ului de sesiune unic al utilizatorilor în scopul gestionării sesiunii utilizatorului de pe site-ul web. Este un cookie de sesiune și este șters atunci când toate ferestrele browserului sunt închise.

De sesiune

Necesar

_ga

Acest cookie este instalat de Google Analytics.

Cookie-ul este utilizat pentru calcularea: vizitatorilor, sesiunii, datelor campaniei și pentru a urmări utilizarea site-ului pentru raportul de analiză a site-ului.

Cookie-urile stochează informații în mod anonim și alocă un număr generat la întâmplare pentru a identifica vizitatorii unici.

2 ani

De analiză

_gid

Acest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site web și ajută la crearea unui raport de analiză a funcționării site-ului. Datele, inclusiv numărul de vizitatori, sursa de proveniență și paginile vizitate sunt colectate într-o formă anonimă.

1 zi

De analiză

_gat

Google folosește acest cookie pentru a distinge utilizatorii. Înregistrează un ID unic pentru a genera date statistice cu privire la modul în care utilizatorul folosește site-ul

1 zi

De analiză

collect

Folosit pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul și comportamentul vizitatorului. Urmărește vizitatorul pe dispozitive și canale de marketing.

De sesiune

De analiză

GPS

Înregistrează un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmărirea pe baza locației geografice GPS.

1 zi

Marketing

IDE

Folosit de Google DoubleClick pentru a înregistra și raporta acțiunile utilizatorului site-ului web după ce a vizualizat sau a făcut click pe una dintre reclamele agentului de publicitate cu scopul de a evalua eficiența unui anunț și de a le prezenta utilizatorilor anunțurilor direcționate.

1 an

Marketing

test_cookie

Folosit de Google DoubleClick pentru a verifica dacă browserul utilizatorului acceptă cookie-uri.

1 zi

Marketing

VISITOR_INFO1_LIVE

Încearcă să estimeze lățimea de bandă a utilizatorilor în paginile în care au integrate videoclipuri YouTube.

179 zile

Marketing

YSC

Înregistrează un ID unic pentru a păstra statistici despre videoclipurile de pe YouTube pe care le-a văzut utilizatorul

De sesiune

Marketing

yt-remote-connected-devices

Stochează preferințele playerului video ale utilizatorului, folosind videoclipuri YouTube încorporate

Permanent

Marketing

yt-remote-device-id

Stochează preferințele playerului video ale utilizatorului, folosind videoclipuri YouTube încorporate

Permanent

Marketing

yt-remote-fast-check-period

Stochează preferințele playerului video ale utilizatorului, folosind videoclipuri YouTube încorporate

De sesiune

Marketing

yt-remote-session-app

Stochează preferințele playerului video ale utilizatorului, folosind videoclipuri YouTube încorporate

De sesiune

Marketing

yt-remote-session-name

Stochează preferințele playerului video ale utilizatorului, folosind videoclipuri YouTube încorporate

De sesiune

Marketing

Sunt datele colectate și prelucrate de către Delicatese Florescu în condiții de siguranță?

Am implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și prelucrăm.
Amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigur.
În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: dpo.delicatese@delicateseflorescu.ro.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Delicatese Florescu vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

  • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimtământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 
  • Restricția prelucrării: În cazul în care va aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți sa ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
    • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea;
    • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal;
    • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept sau:
    • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de drepturile dvs. 
  • Accesul la datele tale: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
    • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
    • aveți dreptul de a vă opune prelucrărilor ulterioare ale datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos) și de a vă executa acest drept de obiecţie la prelucrare;
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal.
  • Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:
    • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
    • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
    • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.
  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care vă aflați. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționați dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 
    Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, completând formularul online disponibil la adresa: Plângeri ANSPDCP.

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă vă refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea dvs., nu vom fi în măsură sa dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs. legale: Pentru a exercita drepturile legale sau pentru orice informații suplimentare privind modul în care folosim datele dvs., vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor, în scris sau sub forma de text, pe adresa de email dpo.delicatese@ delicateseflorescu.ro.

Mulțumim că ați parcurs notificarea noastră de confidențialitate și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. cu privire la modul în care putem îmbunătăți această politică.


Versiunea actualizată la 06.03.2020 și realizată de Decalex Legal solutions
www.decalex.ro

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2020 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel